Bugun...



ZAFER PARTİSİ’NİN İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AV. UMUT ÇAKICI, OLDU…

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı düzenlediği basın toplantısıyla Av. Umut Çakıcı’nın Gençlik Kolları Başkanı olarak atandığını duyurdu ve yeni Gençlik Kolları Başkanını basın mensuplarıyla tanıştırdı. Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, tanıtım toplantısında bundan böyle her ay düzenli olarak bilgilendirme toplantısı yapacaklarını ifade ederek, bu toplantıların ilkini de gerçekleştirmiş olduklarını söyledi. İlçe Başkanı Suat Yaşar, açıklaması sonrasında göreve yeni atanan Milas Gençlik Kolları Başkanına parti rozetini taktı. Av. Umut Çakıcı ise neden Zafer Partisi’ni tercih ettiğini Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinden bir bölüm okuyarak anlattı.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2022 19:45

ZAFER PARTİSİ’NİN İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AV. UMUT ÇAKICI, OLDU…

Zafer Partisi Milas İlçe Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya; İlçe Başkanı Suat Yaşar, Kadın Çocuk ve Aile Politikalarından Sorumlu İlçe Başkanı Nihal Öktür ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ve ilk açıklamayı Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar yaparak, genel ve yerel gündemle ilgili görüşlerini paylaştı. İlçe Başkanı Yaşar; şunları söyledi.

“Zafer Partisi olarak bundan böyle her ay düzenli bir şekilde basın toplantısı düzenleyerek projelerimiz hakkında siz basın mensupları aracılığıyla kamuoyunu bilgilendireceğiz.

Buradan Zafer Partisi Milas ilçe teşkilatı olarak hem iktidara hem de MUSKİ'ye sesleniyoruz. İlçemizin mahallelerinden biri olan Kızılağaç’a içme suyu projesi 2023 yılı yatırım programına alındı mı?

Eğer alınmadıysa almak için ne bekliyorsunuz?

Oradaki insanlar yıllardır yaşadıkları susuzluktan kurtulmak için daha ne kadar bekleyecekler? Mahalle sakinleri 30 yıldır tankerle taşıdıkları su ile ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Vatandaşlarımıza bu yaşadıkları sıkıntı reva görülmemeli. Bu konuyu daha önce de gündeme getirdik, bundan böyle de getirmeye devam edeceğiz. Kızılağaç Mahalle sakinleri içme suyuna kavuşana kadar da konunun takipçisi olacağız.

Malumunuz geçtiğimiz hafta okullarımız açıldı. İlçemizde, ilimizde ve ülkemiz genelinde milyonlarca evladımız okula başladılar. Buradan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını, kazasız belasız atlatılmasını temenni ediyor, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz. Bu eğitim-öğretim yılı döneminde de fedakârca çalışan öğretmenlerimize hak ettikleri ücret ve tüm sosyal haklarının verilmesini, ekonomik durumlarının düzeltilmesini talep ediyor, öğrencilerimizin de kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için yetkililerin tüm önlemleri almasını bekliyoruz.

Ülkemizde enflasyonun %150 olduğunu biliyoruz. Açıklanan enflasyon oranlarının gerçeği yansıtmadığını artık bütün toplum görüyor, biliyor. AK Parti iktidarında öğrencilerin kırtasiye malzemeleri, giyim ve servis ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan velilerimiz, 2023 seçimlerini bir şans olarak görüyor. Artık AK Parti iktidarından önümüzdeki ilk seçimde kurtulmak için gün sayıyor. Çünkü içinde bulunduğumuz durum, 20 senedir iktidarda olan AK Parti’nin eseridir.

 

Şu anda ülkemizde yaklaşık 13 milyon geçici sığınmacının bulunduğunu biliyoruz. Öncelikli olarak Türkiye bu sığınmacılardan kurtulmalıdır. Zafer Partisi demografik işgale ‘Anadolu Kalesi’ projesi ile son verecektir. Sığınmacı ve kaçaklar ülkemizdeki enflasyonun %13 daha artmasının sebebidir.

2011-2022 yılları arasında sığınmacıların Türkiye’ye maliyeti 100 milyon doları geçmiştir. Her Türk vatandaşının cebinden sığınmacılar için 1300 dolar çıkmıştır. Zafer Partisi olarak 13 milyon sığınmacı ve kaçağı en geç 1 yıl içinde kendi topraklarına güvenli bir şekilde ve insani yollarla ‘Anadolu Kalesi’ projesi ile geri göndereceğiz.

Devlet Planlama Teşkilatını tekrar kuracak, Türkiye’nin planlı kalkınma dönemini yeniden başlatacağız. İlk hedefimiz 12 yıllık kısa vadeli kalkınma planını devreye koymaktır.

Kısaca başlıklar halinde diğer projelerden söz etmek gerekirse;

askeri sağlık sistemi tekrar kurulacak,

köy okulları yeniden açılacak,

4 bölge 4 deniz projesi ile sanayiyi yurt sathına yayacağız.

İstanbul'u 3D projesi ile yüksek teknolojinin merkezlerinden biri haline getireceğiz.

Türk tarımı tekrar Türkiye'yi besleyecek yeterliliğe kavuşacak. Çiftçilere alım garantisi verilecek.

Zafer Partisi’nin iktidarında Türkiye'deki tarım arazileri üzerindeki banka ve kredi hacizleri kaldıracaktır. Çiftinin üretim için aldığı krediler nedeniyle toprağının ve tarım makinelerinin haczedilmesi uygulamasına derhal son verilecektir.

PKK, FETÖ gibi terör örgütleri ve bunların siyasi uzantıları ile mücadele, bugünden daha etkin bir yolla yapılacaktır. Zafer Partisi’nin uçurumdan önceki son şans olduğunu bir kez daha buradan hem Milaslı hem de Muğlalı hemşerilerimize siz basın mensupları aracılığıyla bir kez daha hatırlatıyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı ve Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Av. Umut Çakıcı’nın parti rozetini taktı.

“TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK PEK ÇOK ŞEY OLDUK AMA BİR TEK “DEĞERLİ” OLAMADIK”

Zafer Partisi Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Av. Umut Çakıcı, neden Zafer Partisi sorusuna, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinden bir bölüm okuyarak cevap verdi. Çakıcı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün, burada Zafer Partisi Milas Gençlik Kolları Başkanı sıfatıyla sizlerle buluşmaktan şeref duyduğumu belirtmek isterim. Bu göreve beni uygun gördükleri için Sayın İlçe Başkanım Suat Yaşar’a, Yönetim Kuruluna ve Zafer Partisine gönül vermiş her bir dava arkadaşıma saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Bugün Türk Gençleri, hayatın birçok alanında hak ettiği değeri ne yazık ki görememekte ve bu nedenle derin bir acı içinde yaşamaktadır. Genel olarak, 16 yılı aşkın eğitim sürecinde büyük bir özveriyle çalıştık, bize geleceğimizin güvencesi olarak gösterilen büyük sınavlarda her alanda başarımızı ispatladık. Üniversitelerde ve yüksekokullarda dirsek çürüterek gece ile gündüz ayrımını unuttuk. Mühendis olduk, öğretmen olduk, sanatçı ve zanaatkar olduk, hukukçu olduk, hekim olduk, siyaset bilimci olduk, veteriner olduk, tekniker – teknisyen ve daha niceleri olduk. Türk Gençliği olarak pek çok şey olduk ama bir tek “DEĞERLİ” olamadık. Büyük umutlar ve heyecanlarla akıttığımız onca ter ve gözyaşının karşılığında hayata atıldığımız ilk günden itibaren ne yazık ki hep hor görüldük. Hak ettiğimiz görevlere, işlere ve hayata ne yazık ki layık görülmedik. Neden mi? Çünkü biz liyakate inandık, emeklerimizin karşılığını bir gün mutlaka alacağımıza inandık. Ama maalesef olmadı, derin bir hayal kırıklığına uğradık.

Bugün, sahip olmayı umduğumuz değer, huzur ve yüksek refah seviyesinden çok uzakta olduğumuzu, üzülerek söylemek zorundayım. Şunun farkındayız ki; Türk Gençliği bu hayatı hak etmiyor. Türk Gençliği, kendi öz yurdunda öksüz, yetim kalıp yurt dışında; gurbet ellerde, niteliğinin altında işler aramayı hak etmiyor. Türk Gençliği bunu hak etmediği gibi, Türk Milleti de genç ve donanımlı beyin göçünü hak etmiyor!..

Türk Gençliği, atalarından aldığı kültürel mirasla ve kendi özverisiyle elde ettiği başarılarının karşılığında; yüksek bir refahı, mutluluğu ve huzuru hak ediyor.

İşte bu yüzden Türk Gençleri, derin bir acı içinde umudunu kaybetmenin eşiğine gelmiştir. Bu eşikte; bu karamsar ve puslu havada Türk Gençliği hayata tutunacak ve umutlarını yeşertecek bir umut ışığı aramaktadır.

İşte tam bu sebeple emin olunuz ki; içinden geçtiğimiz bu süreçte, Türk Gençliği; her gün Büyük Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okumakta ve onun sözleriyle kendinde güç bulmaktadır.

Açık yüreklilikle söylemeliyim ki; Atatürk’ün şu sözleri her gün kulağımda çınlamaktadır:

‘Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.

Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. (…)’

Bugün, ben bir Türk çocuğu olarak, bu sözlerin anlamını ve değerini çok daha iyi anlıyorum. Büyük Atatürk’ün bize; senin en kıymetli hazinendir dediği Türk cumhuriyetinin değerini bugün çok daha iyi anlıyorum. Çünkü Cumhuriyetin kuruluş felsefesinden uzaklaşıldığında nasıl bir hayatla karşı karşıya kalacağımızı görmüş olduk.

Doğrudan ifade etmek gerekir ki; asırlardır Türk yurdu olan vatanımız bugün sığınmacı ve kaçaklar sorunuyla karşı karşıyadır. Türk Milleti’nin demografik yapısı, stratejik göç mühendisliği ile tehdit altındadır. Bilinmektedir ki, bir devletin üç asli unsuru vardır: Toprak, Nüfus ve Egemenlik. Bu üç asli unsur bir devleti oluşturan birbirinden ayrılamaz unsurlardır. Bu unsurlardan birisi zarar gördüğü takdirde Devletin tümüyle zarar görmesi kaçınılmazdır. Dolayısıyla bugün Türk Milletinin nüfus yapısı tehdit altındaysa, Türkiye Cumhuriyeti’nin dirlik ve esenliği de büyük bir tehdit altında demektir.

TÜRK GENÇLİĞİ BU SORUNLARIN FARKINDADIR

Türk Gençliği bu sorunların farkındadır. Öyle ki, bu sorunu en çok hissedenler de yine Türk Gençleridir. Türk Gençleri, vatanına misafir olarak gelenler tarafından sokakta taciz ve tehdit edilmekte ve sıklıkla da şiddete maruz kalmaktadır. Türk Gençleri, hak ettiği değeri görmediği gibi bir de kendi öz yurdunda aşağılanmaktadır.

Bu sorunun beraberinde getirdiği ekonomik sorunlar da hepinizce malumdur. Tüm bunlarla birlikte; eğitim, sağlık, hukuk ve siyaset gibi toplumun yapı taşı olan alanlarda derin sorunlarla karşılaşan Türk Gençliğinin içi kan ağlamaktadır.

Tüm bu sorunların karşısında Türk Milleti ve Türk Gençliği, ne yazık ki yıllardır iki kutuplu bir siyasi yapının içinde sıkışıp kalmıştır. Bu sıkışıklığın içinde, güya gençlerin sorunlarını çözeceğini iddia eden sarı muhalefet partileri de aslında Türk Gençliğinin iradesini yansıtmamaktadır. Çünkü Türk Gençliği, sözde muhalefet eden utangaç siyasetçiler değil Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini ve Türk çocuklarının haklarını gümbür gümbür savunan cesur siyasetçiler istemektedir.

İşte tam bu noktada Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’ın önderliğindeki Zafer Partisi, Türk Gençliğinin umut ışığı olarak karşımıza çıkmıştır.

Açık yüreklilikle söyleyeceğim ki; ben hukukçu kimliğimin de etkisiyle eleştirel akla sahip bir Türk çocuğuyum.

Bugüne kadar ülke siyasetini ve siyaset bilimini yakından takip ettim. Ancak hiçbir siyasi partinin üyesi olmadım, çalışmalarına katılmadım. Çünkü mevcut siyasal düzen içerisindeki hiçbir görüşün inandırıcı olmadığını ve irademi yansıtmadığını düşünüyordum. Bununla birlikte bu şekilde düşünen biri olarak yalnız olmadığımı da biliyordum. Hatta bütün Türk Gençliğinin aynı kaygılara sahip olduğunun da farkındaydım. Şöyle ki; gençlerin, tabiri caizse “kötünün iyisi” şeklinde yaptığı yorumlara sıklıkla rastlıyorduk.

Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ı akademisyen olması sebebiyle, yazdığı kitaplar ve makaleler üzerinden önceden beri takip ediyordum. 26 Ağustos 2021 tarihinde Zafer Partisini kurduğunu öğrendiğimde ise bunu heyecanla karşıladım. Uzun bir süre Sayın Genel Başkanımızı ve Zafer Partisini yakından takip ettim ve Parti programıyla politikaları üzerine etraflıca yaptığım değerlendirmeler sonucunda Zafer Partisi saflarına katılmaya karar verdim. Bu benim için bir ilkti. 26 yaşındayım ve hayatımda ilk kez bir siyasi partiyi bu kadar heyecanla karşıladım.

PEKİ NEDEN?

Zafer Partisi, bize mucizeler mi vadediyor? Zafer Partisi bize bedava iş, bedava kazanç mı vadediyor? Hayır!.. Zafer Partisi bize gerçekleri vadediyor.

Zafer Partisi, Türk Milletinin tehdit altında olan demografik yapısını kurtarmayı vadediyor.

Zafer Partisi, sayıları on üç milyonu aşan ve Türk Milletiyle sosyolojik olarak uyum sağlaması mümkün olmayan sığınmacı ve kaçakları topluma entegre etmeyi mi vadediyor? Hayır. Zafer Partisi bize misafir olarak gelenlerin, misafirliğinin bittiği için onları evlerine insani şartlarda göndermeyi vadediyor.

Zafer Partisi, Anadolu Kalesi Projesiyle, Anadolu’yu, Türk vatanını kontrolsüz göç dalgalarından korumayı vadediyor.

Zafer Partisi, sürdürülebilir planlı kalkınma modeliyle Türk ekonomisini, borç ve tüketim ekonomisinden, üretim ekonomisine çevirmeyi vadediyor. Bize kredilerle ve borçlarla sahte bir zenginlik değil, çalışarak ve üreterek kalkınmayı vadediyor. Zafer Partisi, az zamanda çok ve büyük işler yapmayı, yani çok çalışmayı vadediyor.

Zafer Partisi, dört bölge dört deniz projesiyle vatanın her karış toprağına sanayi kollarını yaymayı vadediyor.

Zafer Partisi, yakın zamanda büyük bir deprem riskiyle karşı karşıya olan İstanbul’u, deprem tehdidinden korumayı vadediyor.

Zafer Partisi; üniversite öğrencilerine insani şartlarda, tek kişilik odalarda rahatça yaşayıp çalışarak bilim üretebilecekleri devlet yurtları vadediyor.

Zafer Partisi, Türk Milletine Türk Devletini geri vermeyi vadediyor.

Kısacası Zafer Partisi, Türk Milletine çok çalışmayı ve bunun karşılığında refahı vadediyor!..

Değerli Basın Üyeleri;

Buradan sizlerin aracılığıyla, benim de bir parçası olmaktan şeref duyduğum Türk Gençliğine seslenmek istiyorum:

Genç arkadaşlarım, kardeşlerim!..

Gün; Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesindeki çağrıya uyma günüdür. Gelin hep birlikte, Zafer Partisi saflarında atalarımızın bize miras bıraktığı bu kutlu Cumhuriyeti şahlandıralım. Gelin hep birlikte Türk Gençliği olarak hak ettiğimiz hayatı kazanalım. Atamızın söylediği üzere; umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Gelin birbirimize umut olalım!..

Zafer Partisine gelin,

Zafer Partisinde kimler var diye merak ediyorsanız, size şöyle söyleyeyim:

İlkokulda, en ön sırada çıkıp heyecanla andımızı okuyan çocuklar, bugün Zafer Partisinde siyaset yapıyorlar.

Ve haykırıyorlar:

VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN!..

Saygılarımı, sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım.”

 

Açıklamalar sona erdikten sonra basın mensuplarıyla partililer bir müddet sohbet ettikten sonra basın toplantısı sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 28 24 1 3 58 15 75 +43
2 Fenerbahçe 28 23 1 4 72 22 73 +50
3 Trabzonspor 27 14 9 4 43 33 46 +10
4 Beşiktaş 28 14 10 4 39 32 46 +7
5 Kasımpaşa 28 11 10 7 48 50 40 -2
6 Başakşehir FK 28 11 11 6 36 33 39 +3
7 Çaykur Rizespor 28 11 11 6 31 40 39 -9
8 Sivasspor 28 9 8 11 34 37 38 -3
9 Antalyaspor 27 8 8 11 32 31 35 +1
10 Kayserispor 28 10 10 8 35 41 35 -6
11 Samsunspor 28 9 13 6 33 37 33 -4
12 Adana Demirspor 27 7 9 11 39 36 32 +3
13 Konyaspor 28 7 11 10 28 39 31 -11
14 MKE Ankaragücü 28 6 10 12 33 36 30 -3
15 Alanyaspor 27 6 9 12 32 40 30 -8
16 Fatih Karagümrük 27 7 12 8 32 31 29 +1
17 Hatayspor 28 6 11 11 32 39 29 -7
18 Gaziantep FK 27 7 13 7 31 40 28 -9
19 Pendikspor 28 6 14 8 32 57 26 -25
20 İstanbulspor 28 3 18 7 21 52 13 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 25 20 4 1 61 20 61 +41
2 Göztepe 25 16 5 4 44 15 52 +29
3 Kocaelispor 25 13 6 6 38 27 45 +11
4 Sakaryaspor 25 12 6 7 39 28 43 +11
5 Bodrumspor 25 12 7 6 34 18 42 +16
6 Bandırmaspor 25 11 7 7 35 21 40 +14
7 Çorum FK 25 11 8 6 39 25 39 +14
8 Boluspor 25 11 8 6 23 26 39 -3
9 Gençlerbirliği 25 8 7 10 25 26 34 -1
10 Erzurumspor FK 25 8 7 10 23 21 31 +2
11 Keçiörengücü 25 8 10 7 24 31 31 -7
12 Ümraniyespor 25 8 11 6 28 36 30 -8
13 Manisa FK 25 6 9 10 27 27 28 0
14 Adanaspor 25 8 15 2 21 38 26 -17
15 Şanlıurfaspor 25 5 11 9 17 29 24 -12
16 Tuzlaspor 25 6 13 6 24 41 24 -17
17 Altay 25 5 17 3 12 49 15 -37
18 Giresunspor 25 2 19 4 11 47 7 -36
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 26 19 4 3 61 23 60 +38
2 Van Spor FK 27 17 5 5 42 28 56 +14
3 Bucaspor 1928 27 15 3 9 37 15 54 +22
4 Yeni Mersin İdman Yurdu 27 14 4 9 40 20 51 +20
5 1461 Trabzon FK 26 14 6 6 48 26 48 +22
6 Ankaraspor 27 13 5 9 36 23 48 +13
7 Diyarbekir Spor 26 11 8 7 29 22 40 +7
8 Ankara Demirspor 26 12 11 3 33 30 39 +3
9 Karacabey Belediye Spor 27 9 9 9 26 24 36 +2
10 Beyoğlu Yeniçarşıspor 26 10 12 4 28 28 34 0
11 Nazilli Belediyespor 27 10 11 6 33 41 33 -8
12 Kırklarelispor 27 8 11 8 22 33 32 -11
13 Hes İlaç Afyonspor 26 7 10 9 16 26 30 -10
14 Altınordu 26 6 11 9 28 28 27 0
15 Serik Belediyespor 27 6 12 9 19 29 27 -10
16 Kırşehir Futbol SK 27 5 16 6 26 50 21 -24
17 Zonguldak Kömürspor 26 5 14 7 24 45 19 -21
18 Adıyaman FK 27 3 19 5 17 44 14 -27
19 Bursaspor 26 3 16 7 15 45 13 -30
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 20 15 1 4 41 9 49 +32
2 Aliağa Futbol A.Ş. 21 14 0 7 36 11 49 +25
3 52 Orduspor FK 21 11 5 5 28 18 38 +10
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 21 10 5 6 25 16 36 +9
5 K.Çekmece Sinopspor 21 9 7 5 31 20 32 +11
6 Edirnespor 20 9 7 4 33 20 31 +13
7 İnegöl Kafkas GK 20 8 6 6 22 22 30 0
8 Artvin Hopaspor 20 7 6 7 26 18 28 +8
9 Mardin 1969 Spor 21 8 9 4 26 23 28 +3
10 Karabük İdmanyurdu Spor 21 8 10 3 19 30 27 -11
11 Talasgücü Belediyespor 21 8 12 1 24 35 25 -11
12 Kırıkkalegücü FK 20 5 11 4 12 25 19 -13
13 Gümüşhanespor 21 2 10 9 13 33 15 -20
14 Malatya Arguvanspor 20 2 14 4 9 32 10 -23
15 Tarsus İdman Yurdu 20 2 15 3 13 46 9 -33
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/03/2024 Adana Demirspor vs Fatih Karagümrük
 04/03/2024 Alanyaspor vs Trabzonspor
 04/03/2024 Antalyaspor vs Gaziantep FK
 08/03/2024 İstanbulspor vs Kasımpaşa
 09/03/2024 Sivasspor vs Alanyaspor
 09/03/2024 Konyaspor vs Adana Demirspor
 09/03/2024 Başakşehir FK vs Antalyaspor
 09/03/2024 Trabzonspor vs Fatih Karagümrük
 10/03/2024 Kayserispor vs Hatayspor
 10/03/2024 Galatasaray vs Çaykur Rizespor
 10/03/2024 Galatasaray - Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor ligde deplasmandaki son 10 maçında hiç kazanamadı  Galatasaray yenilmez
 10/03/2024 Galatasaray - Çaykur Rizespor Galatasaray ligdeki son 16 maçında hiç kaybetmedi  Galatasaray yenilmez
 10/03/2024 Samsunspor - MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü ligdeki son 6 maçında hiç kazanamadı  Samsunspor yenilmez
 10/03/2024 Fenerbahçe - Pendikspor Fenerbahçe ligdeki son 17 maçında hiç kaybetmedi  Fenerbahçe yenilmez
 10/03/2024 Fenerbahçe - Pendikspor Pendikspor ligde deplasmandaki son 8 maçında hiç kazanamadı  Fenerbahçe yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 08/03/2024 Boluspor vs Giresunspor
 09/03/2024 Bandırmaspor vs Bodrum FK
 09/03/2024 Adanaspor vs Sakaryaspor
 09/03/2024 Eyüpspor vs Çorum FK
 10/03/2024 Altay vs Gençlerbirliği
 10/03/2024 Keçiörengücü vs Erzurumspor FK
 10/03/2024 Şanlıurfaspor vs Göztepe
 10/03/2024 Kocaelispor vs Tuzlaspor
 11/03/2024 Manisa FK vs Ümraniyespor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 06/03/2024 Adıyaman FK vs Bursaspor
 06/03/2024 Diyarbekir Spor vs Van Spor FK
 06/03/2024 Esenler Erokspor vs Karacabey Belediye Spor
 06/03/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 06/03/2024 Kırklarelispor vs Altınordu
 06/03/2024 Kırşehir Futbol SK vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 06/03/2024 Serik Belediyespor vs Ankara Demirspor
 06/03/2024 Zonguldak Kömürspor vs Nazilli Belediyespor
 06/03/2024 1461 Trabzon FK vs Ankaraspor
 10/03/2024 Bucaspor 1928 - Adıyaman FK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 12 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 10/03/2024 Bucaspor 1928 - Adıyaman FK Adıyaman FK ligdeki son 12 maçında hiç kazanamadı  Bucaspor 1928 yenilmez
 10/03/2024 Ankaraspor - Esenler Erokspor Ankaraspor ligde evindeki son 14 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
 10/03/2024 Bursaspor - Serik Belediyespor Bursaspor ligdeki son 16 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 10/03/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu - Diyarbekir Spor Yeni Mersin İdman Yurdu ligde evindeki son 10 maçında hiç kaybetmedi  Yeni Mersin İdman Yurdu yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 09/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Artvin Hopaspor
 09/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs Karabük İdmanyurdu Spor
 10/03/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Tarsus İdman Yurdu
 10/03/2024 Edirnespor vs Talasgücü Belediyespor
 10/03/2024 Gümüşhanespor vs Malatya Arguvanspor
 10/03/2024 Kepezspor FAŞ vs 52 Orduspor FK
 10/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs K.Çekmece Sinopspor
resmi ilanlar
NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI